A vízicserkészet

"...ebből a mesterségből van a mi jóllétünk"

Kiismerted már a cserkészportyák, táborok és túrák világát, túl vagy egy-két bivakoláson és őrsöddel újabb kalandokat keresel? 

Testközelből csodálnátok a kérészek halálos nászát a Tiszán, vagy a zöldár levonulását a Gemenci erdő árterén? Társaiddal elmennétek egy csapatépítő vadvízi raftingra? A nyári tábor nyüzsgése után csak lazán szelnéd a Balaton hűs hullámait egy vitorlás fedélzetén? Vagy épp egy óriási tutajtúrára vágysz a világ magyar cserkészeivel? A vízicserkészet ajtót nyit előtted, melyen egy új világba léphetsz...

A vízicserkész a cserkészet minden elemét valamilyen vízi, vízközeli tevékenységben éli meg: a vízitúrázástól és a hajóépítéstől a vadvízi evezésen át a vízbőlmentésig vagy a búvárkodásig. 

Hazánk, a Kárpátmedence olyan változatos, sokszínű lehetőségekkel vár bennünket a vízi kalandozások területén, amiknek nem lehet ellenállni - és nem is kell, vízicserkészként belekóstolhatsz bármelyikbe, művelheted ami legközelebb áll hozzád!

Keresés

Friss hírek

Eseménynaptár

  

Bejelentkezés

A vízivezetők regisztrációt követően érhetik el a szervezeti vezetői tartalmakat (pl. próbáztatói segédletek, vízicserkész rajok alapító iratai, stb.) ill. publikálhatnak az oldalon.