Vízi program a ConCordia2010-en

Az augusztus 11-i szertartással véget ért a ConCordia 2010, a 10. Közép-európai Cserkésztalálkozó...

A fesztiválon a vízicserkészek tekintélyes csapattal képviseltették magukat: összesen 16, javarészt határon túli és inneni magyar IST-s dolgozott azon, hogy a napi kb. 200 gyerek jól érezze magát, és biztonságosan vissza is érkezzék a budakalászi Vidra SE csónakházához.

A "vízi" IST-sek többsége képesített vizicserkész-vezető volt, de a többiek is jól megállták a helyüket. Még azok is egészen jól belejöttek a kormányzásba, akik csak azért jelentkeztek a "water program"-ra, mert azt hitték, hogy ez valamiféle strandolást jelent majd, és eredetileg eszük ágában sem lett volna evezni.

A strandolás egyébként nem lett volna idegen a találkozó szellemiségétől, hiszen a programok egy része, az esti rockkoncertek és főleg a "pub"-ban éjjel 11-ig dübörgő szánalmas tucc-tucc zene meglehetősen távol esett egy valódi cserkésztábor hangulatától és szellemiségétől.

Annál büszkébbek vagyunk, hogy a vízi programnapok bepillantást engedtek a fesztivál résztvevőinek az igazi magyar cserkészszellemiségbe.

Keresés

Friss hírek

Eseménynaptár

  

Bejelentkezés

A vízivezetők regisztrációt követően érhetik el a szervezeti vezetői tartalmakat (pl. próbáztatói segédletek, vízicserkész rajok alapító iratai, stb.) ill. publikálhatnak az oldalon.