Vvk '18

Véget ért a vízivezető-képző tábor, nyolcan tettek vízicserkész fogadalmat

Az Esztergom melletti Nyáros szigeten tartotta vízivezető-képző táborát a vízicserkész szakág. 

Kilenc jelölt érkezett úszva a szigetre...

...az intenzív elméleti és gyakorlati képzéseken át nyolcan jutottak el a próbáig - egyikük sajnos betegség miatt félbe kellett szakítsa képzését.  

Csúsz Balázs (4. szmcs), Endreffy Zsolt (1044), Kúti József (735), Kúti-Vincze Dániel (735), Módli Gergely (944) és Nagy László (1108) a sikeres próbázás után vízicserkész fogadalmat tett és a vízicserkészek sorába lépett, Fliegh Áron (126) és Hombolygó Ákos (126) vízicserkészek sikeresen próbáztak és vízicserkész fogadalmat tettek, majd mindannyian megkapták a tábor jelvényét, a horgonyos vízicserkész nyakkendőgyűrűt!

A Gilwell-rendszerű képzés folytatásaként az utófeladatok még előttük állnak. Sikeres teljesítésükhöz kíván a törzs: Barna János (14), Bérdi Péter (519), Tóth Ildikó (4. kmcssz) és Ware Áron  (126) ill. a vendég-előadók: Bogsch Mihály (831), Kiss Tekla (1507) és Dudich Tamás (46. szmcs) nevében Jó Munkát!

Szöllősy Vágó János (96) képzésvezető

Keresés

Friss hírek

Eseménynaptár

  

Bejelentkezés

A vízivezetők regisztrációt követően érhetik el a szervezeti vezetői tartalmakat (pl. próbáztatói segédletek, vízicserkész rajok alapító iratai, stb.) ill. publikálhatnak az oldalon.