CEJ-2018 vízi program

A Középeurópai Cserkésztalálozó 2018 júlus 28 és augusztus 4 között, a Dunaújváros melletti Szalki szigeten került megrendezésre, a Szalki-tó pedig a mintegy 700 résztvevő számára szervezett vízi programnak adott helyet.

A résztvevők a megfelelő eligazítás után megkapták a mentőfelszerelésüket, és kiválasztották melyik jármódokban próbálják ki magukat.

Volt aki a jól bevált 4 személyes túrakenut...

...mások a "Stand Up Paddle Board"-ot...

...vagy a sárkányhajózást választották...

...de a 7 személyes kenuknak is megvan a varázsa - ezekkel is nagyon lehet menni!

Az első programblokkot követően csere következett, hogy mindenki minden járműfajtát kipróbálhasson.

Ezután pedig következett a program csúcsa: vízi kereskedős játékot játszottunk: a négy ország fővárosa tőzsdéjén kereskedtünk a nemzeti autógyárak részvényeivel...

...vigyázva, hogy miközben Prágából Varsóba, Budapestről Pozsonyba evezünk az Ikarusz, Skoda, Polski Fiat vagy Citroen részvényeinkkel, nehogy a kalóz áldozataivá váljunk!

 Akinek a három órás vízi kavalkád nem volt elegendő, az pedig választható programként jelentkezhetett az élő Dunán is egy sárkányhajós túrára.

A program vezetéséről, a résztvevők biztonságáról nemzetközi vízicserkész törzs gondoskodott:

Lukáš Kucharík, Karolína Fialová, Kristýna Jelínková, Štěpán Grolík, Kúti-Vincze Dániel, Szöllősy Vágó János, Vida Zsanka, Sárai Kriszta és Darvas Levente.

MCSSZ Vízi Szakág

Keresés

Friss hírek

Eseménynaptár

  

Bejelentkezés

A vízivezetők regisztrációt követően érhetik el a szervezeti vezetői tartalmakat (pl. próbáztatói segédletek, vízicserkész rajok alapító iratai, stb.) ill. publikálhatnak az oldalon.